Contact

 

'Backstage' bij Theatertapas zwoegt het projectteam en het stichtingsbestuur elk jaar om er weer een mooie editie van te maken. Iedereen slaat de handen ineen en deelt zijn talent om zichzelf en Theatertapas verder te ontwikkelen. We stellen ze graag aan je voor: klik op de foto voor contactgegevens en om meer te weten te komen.  

 

Wij horen graag van jou: hieronder vind je een handig lijstje:

 

Info over tickets: ticketsattheatertapas.nl

Algemene informatie: infoattheatertapas.nl

 

Info voor makers: makersattheatertapas.nl

Info voor locaties en bands: productieattheatertapas.nl

Info voor pers en partners: marketingattheatertapas.nl

 

Elk jaar zijn we weer op zoek naar enthousiaste vrijwilligers! Je kunt je aanmelden via: vrijwilligersattheatertapas.nl  

Mooie website? Deze is gemaakt door Sander Pott. Je kunt hem bereiken via: mailatsanderpott.nl

Muriel Ramuz

Productieleider

Theatertapas zit vol met ideeën die allemaal een praktische uitwerking behoeven. Onze inventieve productieleider Muriel is grotendeels verantwoordelijk voor deze concretisering. Ze is zelfstandig, benaderbaar en houdt van aanpakken, en speelt hierdoor een belangrijke rol in zowel de organisatie van Theatertapas als het festival zelf.

Andrea Hooymans

Artistiek Leider

Theatertapas streeft elk jaar naar vernieuwing en verbetering en dit jaar ontwikkelt het festival zich onder toeziend oog van artistiek leider Andrea. Ze is een gedreven zakenvrouw die mensen met enthousiasme bij elkaar brengt. Binnen de organisatie focust ze zich vooral op talentontwikkeling wat heeft geresulteerd in een gemotiveerde projectgroep die allemaal een belangrijk aspect van het festival coördineren. Dit nooit stil zittende bestuurslid staat voor (en achter) Theatertapas.

Fred Dijkstra

Zakelijk Leider

Het succes van Theatertapas ligt mede in de handen van onze zakelijk leider Fred. Door middel van zijn strakke planningen en vermogen om overzicht te bewaren schept hij kalmte in de creatieve chaos. Zijn jarenlange ervaring als financial controller zijn waardevol en eveneens onmisbaar voor ons zakelijk beleid.

Amber Barelds

Makers- en Locatiecoördinator 

Het vinden van geschikte makers en locaties is hoofdzaak van ons festival en hierbij komt veel coördinatie en communicatie kijken. Onze kritische en eerlijke makers- en locatiecoördinator Amber zorgt er met haar nuchtere en heldere denkwijze voor dat dit soepel verloopt. Haar gevoel voor taal draagt bij aan het internationale karakter van ons festival en maakt haar het ideale aanspreekpunt voor maker en locatiehouder tijdens het festival.

Elmer van Luxemburg

Hoofdober

Tijdens de festivalroutes nemen onze obers je mee op reis en zal je niets ontgaan dankzij deze getalenteerde gastheren. Bij de altijd professionele en behulpzame hoofdober Elmer kun je terecht voor al je vragen. Deze charmeur zorgt voor een warm onthaal op onze hoofdlocatie en staat garant voor een ijzersterk team van obers om stiekem een beetje verliefd op te worden.

Fabiana Filadoro

Productiecoördinator

Tijdens het festival is onze hoofdlocatie een bruisende ontmoetingsplek. In dit 'festivalhart' komt onze altijd opgewekte productiecoördinator Fabiana in actie. Zij neemt de techniek en bijbehorende logistieke wir-war voor haar rekening. Dit snel schakelende muti-task talent weet wat ze doet en doet dit goed.

 

Jantine Verver

Promo- en Kassacoördinator

We willen dat ons festival een groot en gevarieerd publiek bereikt en daarbij hoort de nodige artistieke propaganda. Onze nieuwsgierige en assertieve promotie- en kassacoördinator Jantine neemt deze belangrijke taak in aanloop van het festival op zich. Ze is zelfbewust en heeft oog voor detail en dit maakt haar heel geschikt voor de communicatie tussen Theatertapas en haar publiek.

Anna Krijnen

Documentatiecoördinator

Elk jaar kunnen we de hoogtepunten van Theatertapas achteraf herbeleven in beeld en geluid. Naast een mooie herinnering is deze documentatie onmisbaar promotiemateriaal én waardevol voor onze beginnende makers. Dit jaar verwelkomen we documentatiecoördinator Anna die met haar ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen in de multimedia enorm van pas komt!

Anna kan met haar positieve houding en als goede luisteraar makkelijk met iedereen samenwerken. Zij en haar team zorgen ervoor dat Theatertapas 2016 voor kijkers en makers wordt vereeuwigd.