Familieprogramma

Zondag biedt Theatertapas een familieprogramma aan: we hebben voor de routes speciaal voorstellingen geselecteerd die geschikt zijn voor een publiek vanaf 12 jaar. Voor aanvrang van de routes speelt inger-songwriter Joost Dijkema een intieme akoestische set.

Op zondag is er, naast het familieprogramma, een programma voor kinderen van 4 tot 12 jaar. ‘Schaduwtheater: feestbeesten!’ is een workshop en een presentatie voor de ouders. De ouders kunnen een regulier kaartje voor Theatertapas kopen en volgen route 'Indigo'. De laatste maker op de route zijn namelijk de kinderen zelf!

Tijdens deze workshop, geïnspireerd op het Javaanse schimmenspel, gaan we schaduwpoppen maken èn er mee spelen! Hoe ziet jouw feestbeest er uit? En welke kunstjes kan hij laten zien in het schaduwtheater? We gaan tekenen, knippen en plakken en presenteren na afloop onze creaties aan de ouders!

Deze workshop wordt aangeboden door beeldend kunstenaar Turi Braaksma.  Tijdens de workshop zullen er ook medewerkers vanuit SKSG Picasso inderopvang aanwezig zijn.

Op zondag zal SKSG Picasso de startlocatie zijn van Theatertapas. Adres: Kolendrift 11, Ebbingekwartier, Groningen. De kaartverkoop is gestart: tickets zijn hier verkrijgbaar. Meer informatie via ticketsattheatertapas.nl.