Theatertapas' World Press Photo

Theatertapas is 'on tour' en presenteert haar tweede project bij World Press Photo 16. Mieke den Braber en Anne Brouwer werken op locatie in de Synagoge van Groningen. Op zaterdag 3 december presenteren zij hun korte voorstelling om 19:45, 20:30 en 21.15. Tickets aan de kassa verkrijgbaar voor €10 (incl. toegang tot de tentoonstelling).

In iedere foto is een opname van een moment zichtbaar. Het is een verstild beeld dat de fotograaf ons laat zien. Maar wat wil de foto ons vertellen of laten voelen? In deze rondleiding laten Mieke en Anne de foto's spreken tot de verbeelding van de toeschouwer door de beelden in een ander licht te plaatsen. Zij nemen je graag mee in een visuele wandeling door de foto's om op zoek te gaan naar nieuwe perspectieven.

 

Mieke den Braber is werkzaam als scenograaf en Anne Brouwer werkt als ruimtelijk ontwerper. Beiden studeerden zij aan Academie Minerva waar zijn afgestudeerd als scenograaf.

 

Het is mogelijk om te reserveren via boekingenatwpfgroningen.nl. Het project is een samenwerking tussen Theatertapas en stichting Wereld Pers Foto Groningen.

Afbeelding: